Månhus testar Nokia N97

· 225 ord · 2 minut(er) att läsa

Nokia Sverige - Testa i sommar - Nokia N97 - Produkter - Hitta produkter

I slutet av maj sökte Nokia efter försökspersoner att testa deras nya modell N97 och blogga om det. Tre olika försökspersoner söktes och en av de söktes för följande test:

  1. Det STORA testet

Går du igång på tekniska specifikationer? Du gillar gadgets? Bra. I det här uppdraget ska du under två månader testa Nokia N97:ans alla funktioner och samtidigt videoblogga allt ditt testande. Du får tillgång till två Nokia N97 så att du kan filma allt du gör. Ett uppdrag för dig som är dedicerad sociala media och ser mobilen som en förlängning av armen.

Jag valdes ut och kommer alltså att testa N97:an och alla dess funktioner de närmsta veckorna. Det är förstås inte helt oproblematiskt att upplåta sitt namn, sin blogg och andra mediekanaler för en sorts produktplacering. Trots att det är tillverkaren som tillhandahåller telefonen ska jag försöka vara så korrekt som är möjligt när det gäller testandet även om det skulle visa sig vara till telefonens nackdel.

Man hör ofta användare klaga på att den ena eller andra tillverkaren har krångliga gränssnitt eftersom det inte fungerar på det viset som de själva är vana vid. Eftersom jag är min egen testpanel kommer det bli svårt att vara rättvisande på just den punkten. Däremot kan du läsa om mina preferenser när det gäller mobiltelefonmodeller i ett tidigare inlägg.

I nästa inlägg: unboxing.