Misslyckat maratonförsök

· 241 ord · 2 minut(er) att läsa

OK, det gick inte helt bra. För 22 timmar sedan tänkte jag genomföra någon sorts maratonbloggning. Jag var orolig att jag lagt av mig vad gäller bloggande och ville få upp ångan igen. Jag skulle blogga om alla nya inlägg som flöt in till weblogs.se under dygnet. Klockan halv fyra på morgonen har jag bloggat de fyra första och fått till det ganska bra, i mitt tycke, och orkar inte mer utan går och lägger mig.

När jag sedan vaknat, tittat färdigt på Discoverys dokumentär om kollapsande byggnadsverk (som jag redan sett) sätter jag mig igen och försöker fortsätta där jag avbröt för vilan. Det går inte, jag vet inte vad jag ska skriva om inlägget från Det perfekta tomrummet. Eftersom länken var intressant lade jag till det i länksprutningen och fortsatte till nästa. Ah, ett inlägg om Charlies änglar. Den har jag ju sett så det går ju alltid att skriva om den.

Nästa anhalt (eftersom jag hoppar över finskspråkiga inlägg) är Kalle som berättar att fått rätt på dygnsrytmen och går och lägger sig klockan halv fyra på morgonen. Hm, det var det inlägget jag läste precis innan jag gick och lade mig. Jag vet inte vad jag ska skriva om det förrän nu. Så jag misslyckades: jag kunde inte blogga om allt under ett dygn, jag följde upp cirka tio procent av det som skrevs under dygnet.

Men jag lyckades: jag skrev och bara ungefär allt var krystat.