Ljudanteckning: Faber-Castell

· 256 ord · 2 minut(er) att läsa

Ljudanteckningen är i Speex-format. Insticksprogram för Speex finns länkade från Speex projektsida.

10/11 2003 🔗

I natt drömde jag på det, för mig, inte alltför obekanta temat oavslutade gymnasiekurser. Av någon anledning befinner jag mig på mitt gamla gymnasium och måste klara av något delmoment i en kurs som jag trodde var avklarad för minst fyra år sedan. Dessa drömmar gör mig alltid orolig och jag skulle vilja att någon övervakande del av hjärnan bryter in i drömmen och viftar med slutbetyget så att jag inte behöver oroa mig.

I den senaste drömmen fanns det dock ett positivt undantag: C var där, i fel skola visserligen eftersom hon i verkligheten gick i en annan skola. Jag såg på distans när hon öppnade sitt elevskåp men vågade mig inte närmare. Istället gick jag ut från skolan, tog upp telefonen och började använda diktafonfunktionen för att ljudblogga. Skrämmande på något vis att det redan gjort intrång i drömmarna det där.

Något senare befann jag mig plötsligt i ett grupprum tillsammans med två tjejer . De retade mig för att jag skrev med en penna som hade vanligt blå tusch och för att pappret i mitt anteckningsblock inte hade den vithet den borde ha utan var lite gulaktigt. Trots att det var i en dröm så tyckte jag faktiskt redan i drömmen att det var larvigt att hacka på något sådant. Jag har inte bestämt mig för om jag ska byta ut såväl penna som anteckningsblock, det är faktiskt en favoritpenna det rör sig om, min gröna Faber-Castell Finepen 1511.