Det är en djungel därute

· 203 ord · 1 minut(er) att läsa

Bara ett kort inlägg ikväll.

När jag läser om razzian mot en grekisk bloggaggregator är jag lycklig för att jag aldrig startade någon etikettjänst to rule them all förra hösten. Fast en sådan behövs fortfarande i mitt tycke.

Även om jag börjar ett nytt jobb imorgon så har jag inte tänkt sluta att blogga för det, som vissa andra gör (via Beta Alfa 2.0). Det är nog inte i syfte att säkra makten över hela världen som jag bloggar, och oavsett har jag inte nått dit än. Och självcensuren fortsätter delvis även om jag nu kan säga rakt ut att såväl Polar Rose som Tablefinder verkar vara mycket intressanta tjänster efter att ha tittat på dem på ort och ställe. (Även om jag tycker att Polar Rose borde ha en blogg också åtminstone när man går till publik beta.)

Det kanske är bäst att sluta inlägget här. Jag råkade släppa lite på självcensuren när det gäller Sjustjärna ikväll inför en gemensam bekant så det känns som det finns risk för att jag börjar prata ut om allt möjligt och helt plötsligt har erkänt allting, inklusive den helt obegripliga järnvägssträckningen över Åby (som jag blir alltmer konfunderad över för varje gång jag åker den).