Känner någonting, ja det händer nånting

· 186 ord · 1 minut(er) att läsa

I ett försök att komma före Frösundabloggennämner jag här att fastighetsvärden Jones Lang Lasalle nu (på uppdrag) hyr ut lokaler i Frösunda som tidigare hyste JM:s kontor. Nej, det är väl inte så intressant för de av er som inte bor eller jobbar i Frösunda men för oss som gör det (bor i mitt fall) är det betydligt intressantare. Därför gillar jag Frösundabloggen.

Tyvärr gör denna nischning att inlägg som inte har anknytning till Frösunda känns fel i mina ögon. Inläggen kan för all del vara intressanta men under Frösundaflaggan blir det fel.

Hyperlokalt är grejen. Hade det varit en blogg om Järva hade jag inte alls varit intresserad. Helst skulle jag vilja att nättidningarna erbjöd möjligheter till prenumeration baserat på geografisk position. Jag vill ha alla nyheter på svd.se som nämner platser inom 500 meters avstånd. Nämns Frösunda, Solna station, Nationalarenan eller (som i DN igår) att Bilia vid Haga Norra inte har några kunder på kvällen så vill jag ha det i mejlen. Släng med reklam för några lokala näringsidkare om ni vill bara ni låter bli att mejla när det inte hänt något.