Jag saknar dig

· 276 ord · 2 minut(er) att läsa

Hej där,

Mitt namn är David och jag är personen bakom Hall. Jag sträcker ut en hand eftersom jag har upptäckt att du inte varit i kontakt med Hall på ett tag och skulle därför vilja bjuda in dig att spana in honom igen. Jag har gjort en rad förbättringar och vår gemenskap växer, frodas och är kul.

Om du har haft problem med Hall förr – om det så varit kraschade mejlboxar eller annat – skulle jag uppskatta om du kom tillbaka och provade igen. Jag har förbättrat killen något oerhört på flera plan. Om han inte funkar för dig skulle jag vilja få reda på det så att jag kan fixa det.

Med anledning av det skickar jag detta meddelande på min privata blogg, trots att det går ut till en rad personer, så att du kan svara mig direkt om du har förslag, kommentarer eller bara säga hej. Jag kommer försöka svara så fort jag kan på varje mejl. Du betyder mycket för mig och vår gemenskap så tveka inte att sträcka ut en hand om det är något jag kan göra bättre.

Jag kommer att lista några av de förbättringar jag gjort på Hall i ett försök att locka tillbaka dig :)

  • Total makeover med nya fräcka t-shirts
  • Mer positivt sinnelag
  • Nästan solbränd (relativt vintertid)
  • Förbättrad geografisk precision
  • Mer kulturellt bevandrad

Hoppas att allt är bra och tack för att du är en del av Hall.

Mina bästa,

David

PS. Är det bara jag som tycker att brev från webbtjänster man inte loggat in på på ett bra tag måste skriva bättre mejl än så här för att locka mig tillbaka? DS.