In Soviet Sörmland tar spelet hem ICA

· 235 ord · 2 minut(er) att läsa

Hej, tidningen Folket!

Jag vet inte varför ni inte tycker om mig men ni borde se till att vara lite mindre bryska och aningens mer förklarande när ni avvisar mig bara så där.

You don’t have permission to access /folket/standard_article.php on this server.

Är det någon slags hämnd som gått i arv efter att min pappa praoade på Folkets Nyköpingsredaktion när han gick i högstadiet? Är det för mitt förslag som skulle göra såväl Folket som Eskilstuna-Kuriren, Radio Sörmland och icke-Gotlandsdelen av Östnytt sysslolösa? Möjligtvis skrivningen om Fantomenland i wikin förra veckan?

Eller är det för att ni inte kan skilja på GET och POST och istället för att korrigera programmeringsfelet helt sonika stänger ute Google Web Accelerator?

Ja, jag vet att Google Web Accelerator inte är perfekt och jag frågar mig själv om jag verkligen gjort något vettigare av det ett och ett halva dygn som den påstår ha sparat åt mig, men så länge det inte finns något vettigt cachealternativ får det bli GWA. Nu har jag klickat för att »Don’t accelerate this website« men det är bara för att jag känner en oerhörd känsla av nostalgi och vill se era fina GIF-animationer och framessidor.

Fast en sak ska ni ha heder för: de tydligt utmärkta RSS-flödena. (Varning länken fungerar antagligen inte om du har Google Web Accelerator påslaget.)

*[GWA]:Google Web Accelerator – ej att förväxlas med George Walker Bush *[GIF]:Graphics Interchange Format