Nu var det Gustens tur att gå och skotta

· 219 ord · 2 minut(er) att läsa

Eftersom jag försöker köra med full disclosure vad gäller saker som tas bort från denna blogg vill jag meddela två ändringar som skett de senaste månaderna efter förfrågan från personer som (åtminstone utgett sig för att vara de som) omnämnts. Att inläggen ändrats har visserligen stått i själva inläggen sedan de ändrades men det kanske är lika bra att dra upp min feghet i ljuset.

Dels en person på bilden i inlägget om mössbilder på Lunarstorm vars bild togs bort den 16 mars. Där har dessutom övriga personer avidentifierats. I det fallet var det ingen svårighet för mig att ta bort bilden. Personerna på bilderna sattes i ett sammanhang som nära nog utpekade dem som dårar.

I det andra fallet rörde det en person som citerades i inlägget om omgivningens inställning till nördar i ett korrekt återgivet citat från en publikation, som även finns tillgänglig på nätet, och som inte ville att mitt inlägg skulle dyka upp när man googlar på hennes namn av rädsla för att potentiella arbetsgivare skulle se det. Här borde jag inte gett med mig eftersom jag är övertygad om att jag hade rätt, men jag är snäll. Men för att inte släppa det helt funderar jag på att återge det svar jag skickade till henne och som jag ännu inte fått någon respons på.