Jag har länge sökt efter ett prisvärt alternativ till Cafepress, som förresten börjar med svarta tröjor snart. (Jag har en färdigkonfigurerad svart t-tröja sedan några dagar.) Häromdagen fick jag tips om svenska tjänsten Polyshop som erbjuder tröjor till hyfsade priser.

(Idag har jag förresten sett en del länkar i bloggosfären till Rädda Jens-tröjorna och nu upptäckte jag att webbplatsen för kampanjen stängts ner av upphovsrättsskäl.)

Polyshops gränssnitt för att skapa tröjmotiven är betydligt mer primitiva än CafePress’ men de fungerar. De verkar ha lite väl mycket manuell hantering av ändringar för att det ska skala särskilt bra, t.ex. verkar det behövas om man vill ändra priserna för produkterna. Det jag har betänkligheter för är dels att bilden jag laddat upp har fått tydliga JPEG-artefakter (se det röda området) och dels att webbplatsen saknar information om vem som står bakom företaget. Tydligen är det resultatet av följande upprop från förra året. Hade han vågat skriva ut det hade jag varit mer villig att handla, även om den främsta anledningen är min egen skrala ekonomi.