Kärlek via RSS

· 198 ord · 1 minut(er) att läsa

Dags för en bekännelse: jag har under de senaste femton månaderna varit förälskad i en tjej. Hon gick i samma klass som mig och jag har inte träffat henne mer än två gånger sedan vi slutade skolan. Och med träffas menar jag bara att vi sa hej.

Hur jag helt plötsligt blir förälskad i någon jag inte sett på flera år kan jag inte förklara. Jag hade dessutom en webbplats med någon sorts dagboksanteckningar om detta under ett års tid. (Nu har domännamnets registreringsperiod gått ut. Fast själva sidorna finns fortfarande kvar och går att hitta med Google.)

Det riktigt nördiga är förstås att jag har RSS-flöden med sökningar i olika sökmotorer efter hennes namn. Än så länge har jag inte fått något vettigt resultat. Däremot har tjänsten som gör sökningarna smittat av sig genom att man kan hitta information om sökningarna när man söker efter hennes namn på Google.

Det var dagens bekännelse. Något så vågat att bekänna pinsamma låtar jag tycker om som Kalle gjorde blir det dock inte. Fast jag förstår inte vad Fredrik tycker är pinsamt med Moonlight Shadow, den är ju bra. Fast jag har pinsamt många samlingsskivor i min skivsamling (inkl. Alphaville).