I Vegas

· 181 ord · 1 minut(er) att läsa

Idag fick jag för första gången höra uttrycket »What Happens In Vegas Stays in Vegas« när jag lyssnade på Jonas Åkerlunds beskrivning av när han skulle arrangera något nyskapande i Vegas.

Men sedan fick jag höra det en gång till ikväll när jag bläddrade förbi TV-kanalen Star!. Ett program som handlade om hur Las Vegas marknadsförde sig och hur man lyckats pränta in just frasen »What Happens In Vegas Stays in Vegas« i amerikanernas medvetanden.

Jag har blandade känslor inför kanalen Star! ( som tidigare hette E! och sände program från Entertainment Television). Man får inte längre se »True Hollywood Story« som var ganska bra för att vara TV-dokumentärer inom nöjesgenren, förstås inte i närheten av BBC:s dokumentärer.

I Star finns det dock en del intressanta program. »Media Television« som är snuttifierat men ändå tar upp intressanta saker, som Homestar Runner och en utställning om gammal och ny fotografi.

Jag såg dock en intervju med Quincy Jones som faktiskt inte var särskilt snuttifierad. Han fick prata till punkt, intervjuaren var någorlunda påläst och kvick och programmet var längre än 16 minuter.