Frågelådan

· 387 ord · 2 minut(er) att läsa

Man kan få en hel del intressanta frågor när man tittar igenom vilka sökuttryck folk använt för att hitta till bloggen. Eftersom jag är i läsarnas tjänst har jag sammanställt lite svar på några av frågorna.

Vad hände den 11 september? 🔗

Ja, du. Den 11 september 1973 dog demokratin i Chile. Den 11 september 2001 finns sparad i form av förstasidor på olika webbtidningar. Själv har jag sparat några webbsidor från den 11 september 2003 i samband med att jag sökte efter länkar att lägga till på susning.nu. Jag kanske borde lägga upp dessa sidor.

Möss i rymden testar Mars 🔗

Det ska bli spännande att se vad de kommer fram till. Är det något spännande uteliv på Mars? Är ansiktet på Mars verkligen en stor turistattraktion? Är Marskatterna så farliga som man kan tro?

Att göra telefonbok själv 🔗

Det är inte så svårt att göra sin egen telefonbok. Det är bara att ta ett anteckningsblock och börja skriva telefonnummer i det. Vill man ha det lite snitsigare kan man skära ut ett register i högerkanten.

Däremot har jag märkt att man inte kan lägga till nya nummer i telefonboken på Z600 genom att först skriva in numret och sedan välja att lägga till det i telefonboken.

Uppdatering: Jo, det kunde man. Det var jag som tyckte att »Lägg till nummer« inte verkade ha så mycket med telefonboken att göra.

Recensioner av DVD-audio 🔗

  • Metallicas Black Album: jo.
  • Alice Coopers Beast of: jo.

Kreativitet och verktyg 🔗

Keynote (och jag snackar inte om Apples presentationsprogram här) är inte särskilt lättanvänt. Jag vill hitta en bättre outliner.

Hur vet man att det är kärlek? 🔗

När man på sin EKG-kurva kan pricka in när hon loggade in på ICQ?

Armband med länkar av stål 🔗

Lustigt nog fick jag en sån klocka med posten igår. Det var ett himla besvär med att flytta in armbandet tillräckligt långt så att inte klockan skulle ligga löst runt handleden.

Alsing ringer 🔗

Och låt oss för guds skull hoppas att det åtminstone är Rolf och inte Adam. Fast helst Carl.

Carpe diem, vad är det? 🔗

Lyckades du sova alla gånger Döda poeters sällskap visades i skolan?

Livet på månen 🔗

Jo tack, det är bara bra.

Om bara rosor 🔗

Det var kanske så jag skulle gjort. Det blev ju lite flor till och inte hände det något.