Erik länkar till några av de bästa bloggingtipsen någonsin hos Gothamist och visst kan jag hålla med om punkterna tre till åtta men punkterna ett och två vägrar jag följa – i alla fall här.

Kanske har jag vilselett genom att kalla det här för en blogg. Kanske är det en dagbok jag skriver eller, som jag själv vissa ögonblick får en känsla av, rent svammel.

Jag har försökt undvika att sätta bloggen i någon kategori men om jag tänker efter handlar det mesta om teknikens anpassning till människan eller människans anpassning till tekniken. Smalare än så vill jag inte krypa ihop. Det innebär också att jag utgår ifrån mig själv som människa – det räknar jag mig som. Därför blir det mycket jag, jag, jag. Samtidigt kan det hända att jag råkar skriva om »that girl«, men det är oftast i ett sammanhang.

Fast jag skriver aldrig om vänner, familj, husdjur eller flygplatsresor (och är alltså bättre på den punkten än författarna själva;) men det beror mer på att jag inte har några eller tycker det är något jag överhuvudtaget vill skriva om (ens i mina privata anteckningar).